Jubileumtoernooi

Badmintonclub REBEO bestaat dit jaar 40 jaar en dat hebben we gevierd met een jubileum-toernooi en feestavond. Leden en oud-leden troffen elkaar en het was al meteen een gezellige boel.

Na een warming up (door Johan Paar) werden we ingedeeld op de baan. Er was zelfs EHBO geregeld, mocht het nodig zijn. In de pauze werd een verkoelende consumptie gedronken en een heerlijk stuk vlaai gegeten van bakkerij van Betteraij. Na de pauze gingen we weer verder met het toernooi. We wisselden telkens van (tegen)partner waardoor we met en tegenover elkaar moesten spelen. Na elk partijtje werd de eindstand ingeleverd wat uiteindelijk kwam op diverse 1ste, 2de en 3de prijzen.

Na een frisse douche werden we verwacht in de kantine van sporthal de Schans. Daar hebben we van een heerlijk buffet mogen proeven van Piet ten Haaf. Later op de avond kwamen nog meer (oud)leden naar de gezellige reünie waar iedereen hun kennis wat betreft badminton door middel van een badminton-quiz kon toetsen. Tevens werd Jo Mullenders onderscheiden ter ere van zijn 40 jarig lidmaatschap van REBEO.

Ook de oude foto’s en de foto’s van het middagtoernooi, die op de tv getoond werden, waren een succes. Verder is het tot in de late uurtjes erg gezellig geweest.

De jeugdleden zijn van de zomer aan de beurt. Daar zijn we ondertussen al goed op weg om er ook net zo een geslaagd feest van te maken als deze. Wat we gaan doen blijft nog even geheim.